Suomi Vastuu osa 2

Suomi Vastuu osa 2

Viimistään Covid19 / Korona – tilanne on tuonut maailman yhteen niin terveydellisesti kuin taloudellisesti. Tilanne on hyvin irrationaali vaikka kuinka haluasi asiaa katsoa rationaalisesti: Joudumme tekemään lisää tuotantoa jotta saisimme lisää terveyttä mutta samaan aikaan tiedämme joltisenkin hyvin ettei luontomme kestä kulutastamme loputtomiin.

Kuka tämän yhtälön ratkaisee ja kuinka ? Kuka on se joka sanoo ettemme saakaan enää niin montaa luksusasiaa kuin haluaisimme ? Vai onko ne tarkoitettu joillekin harvoille ja valituille ?

ILTALEHTI 3.10.2020 : OMISTAJAOHJAUS

Miten on, riittääkö paheksuminen vai pitäisikö asialle tehdä  jotain ?

KALEVA 13.5.2017 : TARTTIS TEHRÄ JOTAIN

Globaalin mailman ongelma on ettei kukaan ole yksin. Jos Suomi tai joku muu maa tekee päätöksen suuntaan tai toiseen niin mikään ei takaa etteikö joku toinen maa ottaisi asiasta hyötyä.

Meillä on käynnissä hyvin valtava vallan ja vaurauden uusjako. Pystyykö sitä kukaan enää pysäyttämään vai ovatko vaivaistalot Suomessakin todellisuutta jo hyvinkin pian ?

Ei ole niin pitkä aika siitä kun jopa ministeri joutui eroamaan Postin tilanteen vuoksi, mutta onko tuokaan tilanne vielä selvinnyt ?

Kuka on vastuussa siitä ettei meidän yhteisellä työllä ja rahalla perustetut laitokset ja asiat toimi enää ‘talonpoikaisjärjen mukaan ‘ vaan jopa hoitoalaa halutaan kilpailuttaa ja Yleisradion asiakaspalautteeseen tai radiolähetykseen osalllistuminen on maksullista.

Kuka Suomessa päättää asioista, meitä kaikkia koskettavista asioista  ? Onko raha saanut vallan meidän elämästämme ? Haluaako jokainen suuremman palan kakusta ? Eikö se kiinnosta ettei kaverille kakusta riitä yhtä suurta palaa ? Onko ratkaisu korottaa veroja ?

ILTASANOMAT 3.10.2020 : KUNTAPALVELUT VAI VERONKOROTUKSET

Miten verotus saadaan kohdentumaan niin ettei polarisaatio pahene ?

Kirjoita, reagoi tai kommentoi