Suomi Lasten kasvatus

Suomi Lasten kasvatus

Lapset oppivat aikuisilta, eikö niin ? Kuten aikuiset tekevät niin useimmiten tekee lapsi samoin perässä. Eikö tämä ole melko loogista ?

Nyt en kirjoita erittäin raaoista tapahtumista nuorten maailmassa eri puolilla Suomea vaan ihan yleisestä ja yleistyneestä tavasta hoitaa yhteiskunnallisia asioita.

Aikuisilla on erilainen tapa ymmärtää asioita kuin lapsilla. Sanonnan mukaan me kaikki pysymme jollain tavoin lapsina läpi jopa koko elämän.

Nyt pääsen lopultakin tämänkertaiseen aiheeseeni, sitä varmaan joku jo odottikin että mitä se Kotikangas siinä nyt kiertelee ja kaartelee.

Hyvä lukijani, kirjoitan populismista.

Maailma on täynnään kaikenlaista asiaa ja ideaa ja varsinkin nykyisenä tiedonvälityksen aikana meille ihmisille on jokseenkin helppo tarjota median, tuon neljännen valtiomahdin, avulla erilaisia ajatusmalleja, jopa tapoja suhtautua asioihin, ehkä antaa vinkkejä ketä tulisi äänestää.

Tässä uudessa yhteiskunnassa, jo ennen Koronaakin, on ihmisten ajatusten muokkaushalu varmasti kasvanut kasvamistaan sillä median avulla sittä on tullut… lapsellisen helppoa, voisi joku sanoa.

Median tempo on todella nopea. Uutinen on yllättävän nopeasti ‘ vanha uutinen’.

Ja kun tehdään ‘ uusi uutinen ‘, niin kuinka nopeasti se ‘ vanha uutinen ‘ unohtuukaan ?

Lapsi ei unohda helposti jos hänelle on aiheutettu pettymyksiä. Miten on aikuisen laita ?

Eri yhteiskunnalliset vaikuttajat voivat haluta käyttää erilaisia lastenkasvatuksen konsteja myös aikuisiin lupaamalla yhtä hyvää ja toista parempaa.

Valtionvelka kasvaa, raha on halpaa, mutta Valtiokonttorikin myönsi että jo prosentin nousu koroissa tietää melkoista lisälaskua valtionvelan maksuun.

Olisiko kiireellisesti mietittävä muita vaihtoehtoja kuin valtion velan tekemisen avulla talouden hengissäpito. Onko vaihtoehtoja olemassa ?

Ne on kuitenkin jotenkin maksettava. Ne lupaukset.

Ota kantaa, Kirjoita, kommentoi tai reagoi fb – sivullani