Suomi ja vastuunkanto

Suomi ja vastuunkanto

Olipa kerran…

Monet sadut alkavat noilla sanoilla. Monen on kuultu myös sanovan, että Suomessa oli erittäin hyvin toimiva taksijärjestelmä joka päätettiin muuttaa ja lopputuloksena meillä on liikennepalvelulaki2018 johon myös taksiuudistus, jota ensi vuoden alussa ollaan uudestaan uudistamassa, kuuluu. Asiasta käydään kansan parissa tällä hetkellä paljon keskustelua ja asia on ainakin paikoin politisoitunut joten laitetaan tähän aluksi linkki muistutukseksi siitä miten oikein äänestettiin :

EDUSKUNTA: 21.3.2018 ÄÄNESTYSTIEDOT LIIKENNEPALVELULAKI2018 ( TAKSILAKI )

Sieltä voi katsoa kuka äänesti mitä ja kuka oli jossain muualla.

Niin, vastuunkanto. Suomessahan kannetaan paljon: me kannamme vettä saunaan tai puitakin sinne voidaan kantaa.  Katsotaanpa sivistyssanakirjaa: Rakas lukijani, aika monta kertaa pitää seuraavaa linkkiä pyöritellä, mutta sitten sieltä löytyi tähän tilanteeseen sopiva sana: vastuunkanto tarkoittaa vastuunottamista

SUOMISANAKIRJA: VASTUUNKANTO

Hyvä lukijani, ethän ymmärrä minua väärin ? En suinkaan vastusta uudistuksia. On varmasti paikkoja Suomessa jossa uudistus on toimiva ja on paikkoja jossa se ei ole toimiva. Hallitus on luvannut toimia vuodenvaihteessa 2020 – 2021. Onko se riittävää vastuunkantoa ?

Kirjoita, kommentoi tai reagoi fb - sivullani, Vastuunkanto part two tulee piakkoin