Kuljetuksen tulevaisuus

Kuljetuksen tulevaisuus

Suomessa tapahtuu lyhyellä aikavälillä kaksi isoa lakiuudistusta jotka vaikuttavat liikenteeseen; liikennepalvelulaki2018 ja tieliikennelaki2020.

Myös Posti on ollut paljon uutisissa eri syistä.

Tässä ehkä yksi viimeisimmistä :

YLE : POSTIN PALKKIOT 

Otsikossa vaaditaan pidättyvyyttä palkkioihin  mutta pitemmälle lukiessa selviää ettei  ministeri halua ottaa kantaa Postin 2X – palkkioihin ylimmille johtajille sillä hänen mielestään yksittäisen yhtiön asioista vastaa yhtiön hallitus.

Uutisen mukaan Postin kerrotaan  olevan valtio-omisteinen yhtiö  ja uutiseen haastateltu ministeri Tuppurainen on omistajaohjausministeri.

Samoin kuten ministeri, kysyisin oikeudenmukaisuuden perään.

Uutinen on päivätty 29.3.2020.

Posti on iso toimija kuljetusalalla. On tärkeää tukea valtiollista kuljetustoimijaa jotta eri logistiikat toimivat kaikissa tilanteissa. Onko isot palkkiot valtio-omisteiselle yhtiölle se oikea tapa ? Ehkä tähän on syynsä, uskon monien haluavan kuulla niistä.

Niin tavara – kuin henkilökuljetussektori on suuressa muutoksessa, ei vähiten voimassaolevan poikkeustilan vuoksi. Uskon että nyt ollaan erityisen kiinnostuneita siitä kuinka Suomen valtio käyttää voimavarojaan ja rahojaan.

Kommentoi alla

Kirjoita info ( ät ) liikennesote.fi

Reagoi fb – sivullani

tai

Merkkaa sivustoni jotta saat heti viimeisimmän blogini

( tätä huomaan jo tapahtuneen sillä heti kun julkaisen uuden blogin, kävijälaskuri kasvaa )